Caravanplaats

Caravanplaats

Camping Corfwater beschikt over diverse ruime caravanplaatsen, geschikt voor kampeermiddelen tot 7 meter lengte.

1 persoon
Aankomst
Vertrek
Kampeermiddel
3 accommodaties gevonden
foto's kaart
Camper- of buscamperplaats

Camper- of buscamperplaats

Strandcamping Corfwater beschikt over diverse ruime camperplaatsen, waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie. Op de camping is een camper verzorgingsstation aanwezig. Deze plaatsen zijn niet geschikt voor caravans of tenten.

Caravan/Camperplaats

Caravan/Camperplaats

Strandcamping Corfwater beschikt over fijne camper/caravan plaatsen, gelegen aan het pad. Deze plekken zijn geschikt voor caravans of campers (niet voor tenten). Alle plaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroomaansluiting.

Caravanplaats

Caravanplaats

Strandcamping Corfwater biedt ruime caravanplaatsen. U kunt kiezen uit een hogere standplaats met een weids uitzicht of een heerlijk beschutte locatie in de vallei. Deze plaatsen zijn ook geschikt voor tenten. Campers of campingbusjes zijn niet toegestaan op deze plaatsen. 

Details

De caravanplaatsen bevinden zich op de kampeervelden en langs de paden op de camping en zijn tussen de 80 m² en 120 m² groot. De caravanplaatsen zijn voorzien van een electra aansluiting van 6 amp. De kampeervelden zijn autovrij zodat het natuurlijke karakter zoveel mogelijk wordt behouden. Langs de velden zijn parkeerstroken, waar u de auto kunt parkeren.

 

Het hoogteverschil op Camping Corfwater bedraagt maar liefst 8 meter. U kunt bijvoorbeeld kiezen om hoog te staan, met uitzicht over de hele camping, of om in een beschutte vallei uw caravan neer te zetten. 

 

Op Camping Corfwater zijn huisdieren niet toegestaan.