Zoeken Locatie
Aankomst
Vertrek
Kampeermiddel
14 accommodaties gevonden
foto's kaart
2-persoons kamer

2-persoons kamer

Ruime en comfortabel ingerichte 2-persoons kamer, met 2 1-persoons bedden, een zitje en een koelkast op de kamer. De gedeelde douches en toiletten bevinden zich op de gang, direct buiten de kamer.

4-persoons kamer (Familie)

4-persoons kamer (Familie)

Een paar dagen ontspannen aan het strand met het gezin of met vrienden? De ruime 4-persoons kamers zijn voorzien van 2 1-persoons bedden en een stapelbed. De badkamers en toiletten worden gedeeld en bevinden zich op de gang.

3-persoons kamer Comfort

3-persoons kamer Comfort

Op zoek naar een kamer met wat meer privacy? Deze ruime 3-persoons kamers hebben drie fijne 1-persoons bedden, een gezellige zitplek én een eigen badkamer en toilet. Ideaal voor een paar dagen ontspannen met vrienden of met een kind. De kamers beschikken over een eigen koelkast.

3-persoons kamer

3-persoons kamer

De fijne 3-persoons kamers in Hotel Corfwater zijn voorzien van 3 1-persoons bedden: ideaal voor een paar dagen ontspannen met vrienden of met een kind. Douches en toiletten vind je op de gang, direct tegenover de kamers.

Trekkershut Strandhuus

Trekkershut Strandhuus

Als u op doortocht bent of iets meer beschutting wenst dan in een tent, kunt u kiezen voor een verblijf in een 2-persoons Strandhuus trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht en heeft een klein keukentje.

Safarihut

Safarihut

De gezellige safarihutten zijn geschikt voor 2 personen en voorzien van twee volwaardige bedden, een nachtkastje en een zitje op het terras. 

 

2-persoons kamer Comfort -  Huisdier

2-persoons kamer Comfort - Huisdier

Wil je graag je hond meenemen op vakantie? Dat kan in deze diervriendelijke comfort-kamers! De kamers zijn voorzien van onder andere een eigen badkamer en toilet, twee 1-persoons bedden en een gezellig zitje.

6-persoons kamer (Familie)

6-persoons kamer (Familie)

Wil je een paar dagen genieten van de kust in Petten, samen met het gezin of met vrienden? De heerlijke ruime 6-persoons kamer heeft 2 keer 2 1-persoons bedden, een stapelbed en een koelkast, waar je al je boodschappen en drankjes koel kunt houden.

Trekkershut Strandjutter

Trekkershut Strandjutter

De 2-persoons 'Strandjutter' trekkershut voorzien van keukentje, twee bedden en een zitje. Ideaal voor een kort verblijf aan zee! 

Caravan- of tentplaats

Caravan- of tentplaats

Camping Corfwater biedt ruime caravanplaatsen.

U kunt kiezen uit een hogere standplaats met een weids uitzicht of een heerlijk beschutte locatie in de vallei. Deze plaatsen zijn ook geschikt voor tenten.

Safaritent 7 personen

Safaritent 7 personen

Wilt u de sfeer proeven van het kamperen maar genieten van meer luxe?

Onze gloednieuwe 7-persoons safaritenten zijn volledig ingericht met echte bedden en een warme douche. De tent is geschikt voor maximaal 4 volwassenen.

Camper- of buscamperplaats

Camper- of buscamperplaats

Camping Corfwater beschikt over diverse ruime camperplaatsen, waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie. Op de camping is een camper verzorgingsstation aanwezig. Deze plaatsen zijn tevens geschikt voor caravans.

2-persoons kamer Comfort

2-persoons kamer Comfort

Op zoek naar een kamer met wat meer privacy? Deze ruime 2-persoons kamers hebben twee fijne 1-persoons bedden, een gezellige zitplek én een eigen badkamer en toilet. De kamers beschikken over een eigen koelkast.

Tentplaats

Tentplaats

Onze tentplaatsen zijn tussen de 80 m² en 120 m² groot en zijn voorzien van een elektra aansluiting van 6 ampère. Op bijna elk veld is wel een drinkwatertappunt aanwezig.