Zoeken Locatie
Aankomst
Vertrek
Kampeermiddel
14 accommodaties gevonden
foto's kaart
Caravan- of tentplaats

Caravan- of tentplaats

Camping Corfwater biedt ruime caravanplaatsen.

U kunt kiezen uit een hogere standplaats met een weids uitzicht of een heerlijk beschutte locatie in de vallei. Deze plaatsen zijn ook geschikt voor tenten.

3-persoons kamer

3-persoons kamer

De fijne 3-persoons kamers in Hotel Corfwater zijn voorzien van 3 1-persoons bedden: ideaal voor een paar dagen ontspannen met vrienden of met een kind. Douches en toiletten vind je op de gang, direct tegenover de kamers.

2-persoons kamer

2-persoons kamer

Ruime en comfortabel ingerichte 2-persoons kamer, met 2 1-persoons bedden, een zitje en een koelkast op de kamer. De gedeelde douches en toiletten bevinden zich op de gang, direct buiten de kamer.

3-persoons kamer Comfort

3-persoons kamer Comfort

Op zoek naar een kamer met wat meer privacy? Deze ruime 3-persoons kamers hebben drie fijne 1-persoons bedden, een gezellige zitplek én een eigen badkamer en toilet. Ideaal voor een paar dagen ontspannen met vrienden of met een kind. De kamers beschikken over een eigen koelkast.

Safarihut

Safarihut

De gezellige safarihutten zijn geschikt voor 2 personen en voorzien van twee volwaardige bedden, een nachtkastje en een zitje op het terras. 

 

2-persoons kamer Comfort

2-persoons kamer Comfort

Op zoek naar een kamer met wat meer privacy? Deze ruime 2-persoons kamers hebben twee fijne 1-persoons bedden, een gezellige zitplek én een eigen badkamer en toilet. De kamers beschikken over een eigen koelkast.

4-persoons kamer (Familie)

4-persoons kamer (Familie)

Een paar dagen ontspannen aan het strand met het gezin of met vrienden? De ruime 4-persoons kamers zijn voorzien van 2 1-persoons bedden en een stapelbed. De badkamers en toiletten worden gedeeld en bevinden zich op de gang.

Safaritent 7 personen

Safaritent 7 personen

Wilt u de sfeer proeven van het kamperen maar genieten van meer luxe?

Onze gloednieuwe 7-persoons safaritenten zijn volledig ingericht met echte bedden en een warme douche. De tent is geschikt voor maximaal 4 volwassenen.

Trekkershut Strandhuus

Trekkershut Strandhuus

Als u op doortocht bent of iets meer beschutting wenst dan in een tent, kunt u kiezen voor een verblijf in een 2-persoons Strandhuus trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht en heeft een klein keukentje.

2-persoons kamer Comfort -  Huisdier

2-persoons kamer Comfort - Huisdier

Wil je graag je hond meenemen op vakantie? Dat kan in deze diervriendelijke comfort-kamers! De kamers zijn voorzien van onder andere een eigen badkamer en toilet, twee 1-persoons bedden en een gezellig zitje.

Camper- of buscamperplaats

Camper- of buscamperplaats

Camping Corfwater beschikt over diverse ruime camperplaatsen, waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie. Op de camping is een camper verzorgingsstation aanwezig. Deze plaatsen zijn niet geschikt voor caravans of tenten..

6-persoons kamer (Familie)

6-persoons kamer (Familie)

Wil je een paar dagen genieten van de kust in Petten, samen met het gezin of met vrienden? De heerlijke ruime 6-persoons kamer heeft 2 keer 2 1-persoons bedden, een stapelbed en een koelkast, waar je al je boodschappen en drankjes koel kunt houden.

Trekkershut Strandjutter

Trekkershut Strandjutter

De 2-persoons 'Strandjutter' trekkershut voorzien van keukentje, twee bedden en een zitje. Ideaal voor een kort verblijf aan zee! 

Tentplaats

Tentplaats

Onze tentplaatsen zijn tussen de 80 m² en 120 m² groot en zijn voorzien van een elektra aansluiting van 6 ampère. Op bijna elk veld is wel een drinkwatertappunt aanwezig.