Glamping Corfwater

Glamping

Glamping is een samenvoeging van de Engelse woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Ofwel, camperen in luxe. Tijdens je vakantie verblijf je in een luxe tent of hut die van alle gemakken voorzien is. 

 

Promotie: Tot en met Hemelvaart profiteert u nog van onze kortingsactie op de Safaritenten. Pak nu u kans en boek de Safaritenten met 20% lastminute korting bij aankomst tot en met 29 mei 2019!

Aankomst
Vertrek
Kampeermiddel
4 accommodaties gevonden
foto's kaart
Safarihut

Safarihut

De gezellige safarihutten zijn geschikt voor 2 personen en voorzien van twee volwaardige bedden, een nachtkastje en een zitje op het terras. 

 

Trekkershut Strandjutter

Trekkershut Strandjutter

Gloednieuwe 2-persoons 'Strandjutter' trekkershut voorzien van keukentje, twee bedden en een zitje. Ideaal voor een kort verblijf aan zee! 

Safaritent 7 personen

Safaritent 7 personen

Wilt u de sfeer proeven van het kamperen maar genieten van meer luxe?

Onze gloednieuwe 7-persoons safaritenten zijn volledig ingericht met echte bedden en een warme douche. De tent is geschikt voor maximaal 4 volwassenen.

Trekkershut Strandhuus

Trekkershut Strandhuus

Als u op doortocht bent of iets meer beschutting wenst dan in een tent, kunt u kiezen voor een verblijf in een 2-persoons Strandhuus trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht en heeft een klein keukentje.