Glamping Corfwater

Glamping

Glamping is een samenvoeging van de Engelse woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Ofwel, kamperen in luxe. Tijdens je vakantie verblijf je in een luxe tent of hut die van alle gemakken voorzien is. 

1 persoon
Aankomst
Vertrek
Kampeermiddel
6 accommodaties gevonden
foto's kaart
Safarihut

Safarihut

De gezellige safarihutten zijn geschikt voor 2 personen en voorzien van twee volwaardige bedden, een nachtkastje en een zitje op het terras. 

 

Trekkershut Strandjutter

Trekkershut Strandjutter

De 2-persoons 'Strandjutter' trekkershut voorzien van keukentje, twee bedden en een zitje. Ideaal voor een kort verblijf aan zee! 

Safari lodge 4 personen

Safari lodge 4 personen

De safarilodges zijn geschikt voor 4 personen (maximaal 2 volwassenen) en beschikken over een volledig sfeervol ingericht interieur van duurzaam materiaal. Een safarilodge is voorzien van 4 één persoons bedden, een keukentje en terras met loungebank. 

 

De Waard Tent

De Waard Tent

Is kamperen helemaal uw ding? Maar ziet u op tegen het opzetten van uw tent? 

Wij bieden voor 4 personen (maximaal 2 volwassenen) onze nieuwe, volledig ingerichte, De Waard Tenten aan. 

Safaritent 7 personen

Safaritent 7 personen

Wilt u de sfeer proeven van het kamperen maar genieten van meer luxe?

Onze 7-persoons safaritenten zijn volledig ingericht met echte bedden en een warme douche. De tent is geschikt voor maximaal 4 volwassenen.

Trekkershut Strandhuus

Trekkershut Strandhuus

Als u op doortocht bent of iets meer beschutting wenst dan in een tent, kunt u kiezen voor een verblijf in een 2-persoons Strandhuus trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht en heeft een klein keukentje.