Hotel - vooraanzicht
Hotel Corfwater terras
Strand bij Hotel Corfwater
Hotelkamer Hotel Corfwater

Hotel Corfwater

Wanneer je aan komt rijden of fietsen door het duingebied, slaat het vakantiegevoel toe: daar zorgen de frisse zeelucht en de duinen wel voor! Het is heerlijk thuiskomen in Hotel Corfwater: direct achter de duinen en het strand, in het prachtige Huis ter Duin van Petten, vind je het hotel.

Aankomst
Vertrek
Kampeermiddel

Meer informatie

Hotel Corfwater is een pop-up hotel: we zullen tijdelijk geopend zijn. Het hotel is voorzien van voorzieningen zoals een gemeenschappelijke keuken en eetruimte en de kamers zijn basic ingericht. Na het pop-up hotel wordt het ontwikkeld tot een locatie met luxe suites.

 

Het monumentale Huis ter Duin heeft verschillende functies gehad en is voor velen een bekend punt in de omgeving. Op het terras en in de zonnige serre geniet je van een kop koffie of van je zelfgemaakte ontbijt – hier is het altijd gezellig met familie en vrienden of met medereizigers. Je kunt ook door de duinen naar het strand wandelen en ontbijten bij strandpaviljoen ‘Zee en Zo’. We raden je aan om te reserveren als je bij het strandpaviljoen wilt ontbijten: dat kan bij onze receptie.

 

Wanneer je niet uit eten wilt maar lekker zelf wilt koken, kan dat in de gemeenschappelijke keuken. Hier vind je verschillende fornuizen, magnetrons en keukengerei: je kunt pannen, potten, borden en bestek gebruiken.

 

Je kunt je eigen handdoeken meenemen of huren bij de receptie en – indien voorradig – kun je een tv huren. Tevens hebben we welkomstpakketten met handige zaken zoals zeep, deze kun je bij de receptie kopen.

 

2- tot 6-persoons kamers

Er zijn meerdere kamertypes beschikbaar: geschikt voor 2 tot en met 6 personen. Ze zijn allemaal ruim en licht en voorzien van een koelkast en een zitje. Sommige kamers zijn voorzien van een eigen toilet en een badkamer met douche, voor de overige kamers zijn de gedeelde toiletten en douches direct tegenover de kamers te vinden.

 

Het hotel is de ideale plek voor wanneer je met een groep vrienden of familie een paar dagen wilt genieten van de vrijheid van de natuur en het strand. De kamers zijn ruim en als je het aangeeft kunnen we meerdere kamers naast elkaar voor je reserveren – indien beschikbaar.

 

Ontdek de natuur en het strand

Wil je graag de omgeving ontdekken met de fiets? Je kunt bij ons fietsen huren voor groot en klein. Er loopt een fietspad over de dijk, waar je een prachtig uitzicht over de zee hebt. Volg je het pad naar het zuiden, dan kom je aan in gezellige dorpen als Groet, Schoorl en Bergen aan Zee, op zo’n 15 kilometer vanaf Petten. Naar het noorden voert het pad je naar Callantsoog, langs een bos en het gebied met de grootste duinmeren van heel Europa: het Eerste en het Tweede Water. Hier kun je vogels spotten en wandelen in een heerlijk rustig gebied. Entree voor dit gebied kost €2,-.

 

Houd je van surfen? Dan zit je hier helemaal goed. Vraag bij de receptie naar de (golf)surfplanken en de SUP-boards die te huur zijn en bedwing de Noordzee!