Activiteiten voor kinderen op Strandcamping Corfwater

Op de leukste kindercamping aan zee is er altijd wat te beleven voor kinderen zowel op zonnige als regenachtige dagen. Wij beschikken over twee mooie speeltuinen waar uw kroost kan graven in de zandbak, schommelen, wippen, klauteren en glijden. Maar niets is natuurlijk leuker dan spelen op het strand, in de zee of in de duinen.

Bij slecht weer kunnen de kinderen terecht in de binnen recreatieruimte. Hier kunnen zij tafeltennissen, spelen op het voetbalspel, darten en spelletjes spelen. Door hier samen met andere kinderen te spelen zullen zij snel vriendjes en vriendinnetjes maken.

Bezienswaardigheden voor kinderen

Naast alle mogelijkheden op onze kindercamping aan zee zijn er ook tal van bezienswaardigheden in de omgeving van Petten aan Zee die leuk zijn voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan Dierenpark Hoenderdaell, pretpark de Goudvis of het Zwembad Oogduyne in Julianadorp. Ook het strand biedt volop mogelijkheden voor kinderen, zoals zandkastelen bouwen, vliegeren en zwemmen in de zee.

3x tips voor een vakantie met kinderen aan zee

  1. Een belangrijke tip voor op een kindercamping aan zee: Neem voldoende zonnebrandcrème en een parasol mee om uw kinderen te beschermen tegen de zon.
  1. Vergeet niet om strandspelletjes mee te nemen, zoals een frisbee of een bal.
  1. Ga samen met uw kinderen schelpen zoeken op het strand en zandkastelen bouwen.

Vakantie met kinderen bij Strandcamping Corfwater

Kortom, bent u opzoek naar een kindercamping aan zee? Strandcamping Corfwater staat garant voor een onvergetelijke tijd met uw kinderen aan zee. Onze kindercamping aan zee biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie met het hele gezin. Kies uit een accommodatie die bij jullie past, dit kan een kampeerplaats zijn, een luxe safari lodge of een gloednieuwe de Waard tent. Bekijk meer informatie over de accommodaties om uw keuze te maken. Boek nu uw verblijf en geniet van een heerlijke tijd aan zee!