Kerst en Oud en Nieuw op Camping Corfwater

Kerst en Oud en Nieuw vieren op de camping

Wilt u dit jaar eens iets compleet anders doen tijdens de Kerstdagen of Oud en Nieuw? Wij bieden verschillende arrangementen aan tijdens de winter en de kerstvakantie, waaronder een Kerst- en nieuwjaarsarrangement. Voor slechts € 250,00 (excl. lokale heffingen à € 25,00 p.p.) boekt u een verblijf tijdens de gehele kerstvakantie, van 18 december tot 3 januari. Goed nieuws voor hondeneigenaren: van 18 december tot 3 januari zijn honden eenmalig toegestaan op de camping.

Tijdens deze periode is het op de camping extra gezellig, want wij gaan ervoor zorgen dat de camping geheel in kerstsfeer zal zijn! Bekijk onze website voor de arrangementen en om uw kerstvakantie alvast te boeken! Voor de doorgewinterde kampeerders hebben we ook een arrangement voor een verblijf van 2 november tot 3 januari voor € 395,00. 

1 persoon
Aankomst
Vertrek
Kampeermiddel
3 accommodaties gevonden
foto's kaart
Camper- of buscamperplaats

Camper- of buscamperplaats

Camping Corfwater beschikt over diverse ruime camperplaatsen, waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie. Op de camping is een camper verzorgingsstation aanwezig. Deze plaatsen zijn niet geschikt voor caravans of tenten.

Caravanplaats

Caravanplaats

Camping Corfwater biedt ruime caravanplaatsen.

U kunt kiezen uit een hogere standplaats met een weids uitzicht of een heerlijk beschutte locatie in de vallei. Deze plaatsen zijn ook geschikt voor tenten.

Tentplaats

Tentplaats

Onze tentplaatsen zijn tussen de 80 m² en 120 m² groot en zijn voorzien van een elektra aansluiting van 6 ampère. Op bijna elk veld is wel een drinkwatertappunt aanwezig.