Strand

Uitleg bij reserveren

Wij nodigen u uit om een reservering te maken bij camping Corfwater. We hebben onze website zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk voor u gemaakt. Hieronder vindt u informatie over hoe het online reserveren in zijn werk gaat.

Uitleg bij reserveren

Wanneer u de gewenste data en het personen aantal boven in de balk aanklikt krijgt u de beschikbare overnachtingsmogelijkheden te zien. 

Per overnachtingsmogelijkheid ziet u de huurprijs staan voor de gewenste periode. 

 

Klik de gewenste overnachtingsmogelijkheid aan. U komt op een nieuwe pagina waar u vervolgens recht bovenaan op 'boek nu' kunt klikken. Vervolgens kunt via de kaart het gewenste nummer kiezen en de boeking verder afronden. In de afrondingsfase van de boeking kunt u uw gegevens invoeren en eventuele kortingscodes- of kaarten gebruiken. Er verschijnt een uitgebreide specificatie van de prijs inclusief bijkomende kosten als lokale heffingen. 

 

Indien u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden vinkt u deze aan in het vakje. Hierna klikt u opnieuw op 'volgende stap'.

 

Hier geeft u de betalingswijze aan. Als u direct een (aan)betaling doet, wordt u doorgestuurd naar het betalingsscherm. Hier kunt u de aangegeven stappen volgen. Als u kiest voor 'factuur per e-mail' ontvangt u binnen enkele minuten de bevestiging/factuur in uw mailbox.  

 

We wensen u een fijn verblijf toe.