Strand

Uitleg bij reserveren

Wij nodigen u uit om een reservering te maken bij camping Corfwater. We hebben onze website zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk voor u gemaakt. Hieronder vindt u informatie over hoe het online reserveren in zijn werk gaat.

Uitleg bij reserveren

Wanneer u de gewenste data en het personen aantal boven in de balk aanklikt krijgt u de beschikbare accommodatie soorten te zien. 

Per accommodatie soort ziet u de prijs staan voor de gewenste periode. 

 

Klik de gewenste accommodatie soort aan. U komt op een nieuwe pagina waar u vervolgens recht bovenaan op 'boek nu' kunt klikken en de boeking verder kan afronden. In de Afrondingsfase van de boeking kunt u uw gegevens invoeren en eventuele kortingscodes gebruiken. Er verschijnt een uitgebreide specificatie van de prijs inclusief bijkomende kosten als toeristenbelasting. 

 

Indien u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden vinkt u deze aan in het vakje. Hierna klikt u opnieuw op 'volgende stap'.

 

Hier geeft u de betalingswijze aan. Als u direct een (aan)betaling doet, wordt u doorgestuurd naar het betalingsscherm. Hier kunt u de aangegeven stappen volgen. Als u kiest voor 'factuur per e-mail' ontvangt u binnen enkele minuten de bevestiging/factuur in uw mailbox.  

 

We wensen u een fijn verblijf toe.

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring