strandpaviljoen
strand

Reserveren

Ik heb een online reservering gemaakt. Is deze nu definitief?

Zodra u een reserveringsbevestiging via de e-mail ontvangen heeft, is de reservering definitief.

 

Ik heb al een reservering gemaakt, maar ik wil nog iets bijboeken. Hoe doe ik dit?

U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de receptie of per e-mail naar camping@corfwater.nl.

 

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Uw persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld en blijven in het bezit van Camping Corfwater. Bekijk hier ons privacy statement.

 

Wat zijn de aankomst- en vertrekdagen?

Kampeerplaatsen, trekkershutten en Safarihutten kunnen met elke aankomst- en vertrekdag geboekt worden. Tijdens de (Nederlandse én Duitse) feestdagen en het hoogseizoen geldt er een minimumverblijf van drie of vier nachten. Indien u in deze periode een andere verblijfsduur wilt boeken, kunt u telefonisch of per mail informeren naar de mogelijkheden. 

De Safaritent+ heeft altijd een minimumverblijf van drie nachten. Tijdens de (Nederlandse én Duitse) feestdagen kunt u alleen vaste arrangementen boeken. Hier kunt u niet van afwijken.

 

Kan ik een optie nemen op een reservering?

In principe kunt u geen optie aanvragen. Op het moment dat u bij ons een boeking maakt en wij een kampeerplaats of accommodatie voor u vrij houden, gaat u een overeenkomst aan. Mocht de boeking onverhoopt niet door kunnen gaan, horen wij dit graag tijdig. Binnen één week na boeking kunt u kosteloos annuleren. Na deze periode beroepen wij ons op de annuleringsvoorwaarden.

 

Is het mogelijk om met een groep te reserveren?

Helaas staan wij geen groepen toe op onze camping. Wij hebben geen geschikte velden waar wij een grote groep kunnen plaatsen zonder dat dat overlast geeft voor andere gasten die er staan. De camping bevindt zich in een open duinterrein en het geluid draagt erg ver. Rust is een van de grote redenen waarvoor gasten ons bezoeken. Een grote groep maakt altijd meer lawaai, ook al is dat onbedoeld.

Er zijn verschillende andere campings in de omgeving die beter geschikt zijn voor groepen en groepen ook toestaan.


Is het mogelijk om met een andere familie samen te reserveren?
Wij begrijpen dat u wellicht graag met een andere familie op vakantie wilt. Indien de beschikbaarheid dit toelaat is het mogelijk om dan een kampeerplaats, Safaritent+ of trekkershut naast elkaar te boeken. U dient hiervoor per familie een losse boeking te maken. Kijk wel eerst goed op de plattegrond van de camping of de nummers daadwerkelijk naast elkaar gelegen zijn.

Wanneer wij constateren dat het toch om een te groot aantal personen gaat, beroepen wij ons op ons huisreglement en zullen wij passende maatregelen nemen.

 

Wat zijn de Algemene Voorwaarden van Camping Corfwater?

Bekijk hier de Algemene huurvoorwaarden voor de algemene voorwaarden van Camping Corfwater.

 

Wat zijn de huisregels van Camping Corfwater?                             

U kunt de huisregels opvragen bij de receptie.