Camping Corfwater heeft een nieuwe eigenaar - 06.01.2016

Per 1 januari 2016 zal het campingbedrijf worden voortgezet onder supervisie van TIC West in samenwerking met Dutchen.

Team Corfwater blijft vrijwel ongewijzigd, maar daarover leest u meer verderop in de nieuwsbrief. De nieuwe directie zal bestaan uit Tristan Brinkhuis en Mike Schouten met beide ruime ervaring in het camping- en recreatievak. Team Corfwater zal zich wederom inspannen om u de beste service te verlenen en daarbij bij te dragen aan een onvergetelijke vakantie!

Afscheid

Geachte gast van Camping Corfwater,

Ruim 22 seizoenen hebben wij de camping met heel veel plezier beheerd. Nu de gemeente nieuwe plannen heeft voor het terrein van de camping is het voor ons tijd om er mee te stoppen. Wij hebben de camping dan ook verkocht aan TIC West/Dutchen.

Er zal over een aantal jaren best wel veel veranderen. Voorlopig kunt u echter rustig blijven kamperen en de nieuwe ontwikkelingen in en rond Petten mee beleven. Het nieuwe strand en het nieuwe centrum van Petten zijn echte parels geworden.
De vertrouwde gezichten van Merel, Wil en Griet zult u blijven zien, want zij blijven werkzaam op de camping.
Wij nemen afscheid en kunnen terugkijken op 22 jaar werken met veel plezier en af en toe een traan. De vaak persoonlijke contacten en het vertrouwen wat u ons gaf, zullen wij zeker gaan missen.

Ons wacht nu een nieuwe uitdaging. Wij gaan de komende jaren een strandpaviljoen en 30 strandhuisjes bouwen op het strand.
Wij blijven dus actief in Petten en wellicht zien wij elkaar weer eens.

Wij hebben het volste vertrouwen in onze opvolgers, en zijn er van overtuigd dat u bij de nieuwe eigenaren een net zo mooie vakantie zult krijgen als dat u wellicht bij ons heeft gehad. Het is af en toe goed, dat er een frisse wind waait.

Dank dat wij uw gastheer en gastvrouw mochten zijn.

Met vriendelijke groet
René en Tineke Sips.