Over Camping Corfwater

Verscholen tussen de Pettemer Duinen en op steenworp afstand van de zee en het strand (100 meter) vindt u Strandcamping Corfwater.

Omgeven door bossen en duinen met daarachter het mooiste bloembollengebied van Nederland. Hier kunt u genieten van rust, de gezonde zeelucht en uitstekende faciliteiten voor het hele gezin.

Onze service

Strandcamping Corfwater onderscheidt zich door uitstekende service, we maken uw vakantie graag tot een succes! De camping beschikt over een gezellige receptie, waar u gedurende openingstijden terecht kunt met al uw vragen over de omgeving en tips voor activiteiten. Ook kunt u hier 's morgens verse broodjes halen en binnenlopen voor souvenirs, ansichtkaarten, een ijsje of gewoon een praatje.

De receptie is elke dag geopend van 8:00 - 18:00 uur. Op vrijdagen, tijdens feestdagen en tijdens het hoogseizoen, zijn wij geopend tot 20.00 uur.

De camping is gesloten in de wintermaanden. Wij zijn dan beperkt bereikbaar.

Onze filosofie

Op Strandcamping Corfwater vindt u rust, ruimte, gezelligheid en heerlijke gezonde zeelucht. Onze filosofie is vooral: GENIETEN!

Genieten van het brede zandstrand en de duinrijke omgeving, van het buitenleven, van het samenzijn op de camping en van de uitstekende faciliteiten. Even helemaal weg van de realiteit, zodat u kunt genieten van een heerlijke strandvakantie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op Strandcamping Corfwater is ook over het milieu nagedacht. Zo krijgen bijvoorbeeld de toiletgebouwen stroom die opgewekt wordt door onze eigen centrale, bestaande uit 72 m² zonnepanelen. Afval van de camping wordt zorgvuldig gescheiden op de containerplaats.