Kinderfaciliteiten

Over Camping Corfwater

Verscholen tussen de Pettemer Duinen en op steenworp afstand van de zee en het strand (100 meter) vindt u Camping Corfwater.

Omgeven door bossen en duinen met daarachter het mooiste bloembollengebied van Nederland. Hier kunt u genieten van rust, de gezonde zeelucht en uitstekende faciliteiten voor het hele gezin.

Onze service

Camping Corfwater onderscheidt zich door uitstekende service, we maken uw vakantie graag tot een succes! 

De camping beschikt over een gezellige receptie, waar u gedurende openingstijden terecht kunt met al uw vragen over de omgeving en tips voor activiteiten. Ook kunt u hier 's morgens verse broodjes halen en binnenlopen voor souvenirs, ansichtkaarten, een ijsje of gewoon een praatje.

De receptie is elke dag geopend van 8:30 - 12:00 uur, van 13:00 - 17:00 uur en van 19:00 - 20:00 uur*.

 

* Van 19:00 - 20:00 geopend op alle dagen in het hoogseizoen en alle vrijdagen in het laagseizoen. 

Onze filosofie

Op Camping Corfwater vindt u rust, ruimte, gezelligheid en heerlijke gezonde zeelucht. Onze filosofie is vooral: GENIETEN!

Genieten van het brede zandstrand en de duinrijke omgeving, van het buitenleven, van het samenzijn op de camping en van de uitstekende faciliteiten. Even helemaal weg van de realiteit, zodat u kunt genieten van een heerlijke strandvakantie.

Prijslijst Camping Corfwater

Wilt u graag een actuele prijslijst ontvangen? Download de pdf of geef ons uw gegevens door; we zorgen dan dat de prijslijst zo spoedig mogelijk naar uw huisadres gestuurd wordt. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op Camping Corfwater is ook over het milieu nagedacht. Zo krijgen bijvoorbeeld de toiletgebouwen stroom die opgewekt wordt door onze eigen centrale, bestaande uit 72 m² zonnepanelen. Afval van de camping wordt zorgvuldig gescheiden op de containerplaats.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Camping Corfwater.