Safaritent

Safaritenten

De safaritenten, gemaakt van duurzaam materiaal, zijn geschikt voor 2 tot maximaal 7 personen en beschikken over een volledig sfeervol ingericht interieur.

1 persoon
Aankomst
Vertrek
Kampeermiddel
3 accommodaties gevonden
foto's kaart
Safarihut

Safarihut

De gezellige safarihutten zijn geschikt voor 2 personen en voorzien van twee volwaardige bedden, een nachtkastje en een zitje op het terras. 

 

Safari lodge 4 personen

Safari lodge 4 personen

De safarilodges zijn geschikt voor 4 personen (maximaal 2 volwassenen) en beschikken over een volledig sfeervol ingericht interieur van duurzaam materiaal. Een safarilodge is voorzien van 4 één persoons bedden, een keukentje en terras met loungebank. 

 

Safaritent 7 personen

Safaritent 7 personen

Wilt u de sfeer proeven van het kamperen maar genieten van meer luxe? Onze 7-persoons safaritenten zijn volledig ingericht met echte bedden en een warme douche. De tent is geschikt voor maximaal 4 volwassenen.

Safaritenten

Camping Corfwater beschikt over 2-persoons safarihutten en riante safaritenten voor een verblijf tot 7 personen. 

 

Safaritent

Een safaritent is voorzien van volwaardige bedden, een keukentje met een riante eettafel en comfortabele loungebanken en zitjes op het terras.

De kinderen worden zeker enthousiast bij het zien van het unieke stapelbed en zelfs een authentieke bedstede! Uw eigen sanitaire voorzieningen, een heerlijke warme douche met wastafel en toilet, maken het geheel compleet.

 

Safarihut

De safarihutten zijn geschikt voor 2 personen en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Een safarihut is voorzien van twee volwaardige bedden, een nachtkastje en een zitje op het terras. Een Safarihut heeft geen eigen kookgelegenheid maar is wel uitermate geschikt om te boeken in combinatie met een safaritent of trekkershut.