Safaritent 7 personen

De safaritenten zijn geschikt voor 7 personen (maximaal 4 volwassenen) en beschikken over een volledig sfeervol ingericht interieur van duurzaam materiaal. Een safaritent is voorzien van volwaardige bedden, een keukentje met een riante eettafel en comfortabele loungebanken en zitjes op het terras. De kinderen worden zeker enthousiast bij het zien van het unieke stapelbed en zelfs een authentieke bedstede! Uw eigen sanitaire voorzieningen, een heerlijke warme douche met wastafel en toilet, maken het geheel compleet.

 

Gaat u graag op vakantie dichtbij de natuur maar wilt u toch genieten van een luxe en relaxte vakantie? Hier kunt u het campinggevoel optimaal beleven en bent u van alle gemakken voorzien.

De Safaritenten zijn beschikbaar van 15.00 uur tot 11.00 uur de volgende dag.

Foto impressie

Safaritenten

Camping Corfwater beschikt over 2-persoons safarihutten en riante safaritenten voor een verblijf tot 7 personen. 

 

Safaritent

Een safaritent is voorzien van volwaardige bedden, een keukentje met een riante eettafel en comfortabele loungebanken en zitjes op het terras.

De kinderen worden zeker enthousiast bij het zien van het unieke stapelbed en zelfs een authentieke bedstede! Uw eigen sanitaire voorzieningen, een heerlijke warme douche met wastafel en toilet, maken het geheel compleet.

 

Safarihut

De safarihutten zijn geschikt voor 2 personen en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Een safarihut is voorzien van twee volwaardige bedden, een nachtkastje en een zitje op het terras. Een Safarihut heeft geen eigen kookgelegenheid maar is wel uitermate geschikt om te boeken in combinatie met een safaritent of trekkershut.