Trekkershut

Trekkershut

Als u op doortocht bent of iets meer beschutting wenst dan in een tent, kunt u kiezen voor een verblijf in een 2-persoons trekkershut. Camping Corfwater biedt twee types: Trekkershut Duinpan en Trekkershut Strandjutter.

1 persoon
Aankomst
Vertrek
Kampeermiddel
2 accommodaties gevonden
foto's kaart
Trekkershut Strandjutter

Trekkershut Strandjutter

De 2-persoons 'Strandjutter' trekkershut voorzien van keukentje, twee bedden en een zitje. Ideaal voor een kort verblijf aan zee! 

Trekkershut Strandhuus

Trekkershut Strandhuus

Als u op doortocht bent of iets meer beschutting wenst dan in een tent, kunt u kiezen voor een verblijf in een 2-persoons Strandhuus trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht en heeft een klein keukentje.

Details

De acht trekkershutten van Camping Corfwater zijn geschikt voor maximaal 2 personen. De hutten beschikken over twee bedden, een tafel met 2 stoelen en een kleine ingerichte keuken.
Potten, pannen, servies en bestek zijn aanwezig. Verder heeft de trekkershut electra en een kleine verwarming. Beddengoed en dekbedden zijn inclusief, handdoeken en toiletartikelen dient u zelf mee te nemen. Extra beddengoed en handdoeken kunt u ook bij ons bijboeken. 

 

U verwacht natuurlijk een schone hut aan te treffen, daarom wordt van u verwacht de hut ook weer schoon achter te laten.