Groepen

Boek het hotel als groepsaccommodatie

Boek een gezellig weekend met familie of vrienden bij Hotel Corfwater, midden in de Pettense Duinen, op 100 meter afstand van de zee. Of je nu met een groot of een klein gezelschap bent, Hotel Corfwater is de ideale locatie. Je kunt bij ons terecht voor retraites, schoolkampen, werk weken, familiereünies, sportweekenden, team-building weekenden, conferenties, noem het maar op.

Het hotel

De hotelkamers zijn ruim en licht ingericht en voorzien van een zithoek en in de gemeenschappelijke keuken kan je gezellig gezamenlijk koken, er is ruimte genoeg voor iedereen. 's Zomers zit je lekker buiten in de zon op het terras onder het genot van een drankje en wanneer het kouder is zit je heerlijk binnen in de comfortabele eetruimte. Verder bieden we een gezellige televisiekamer. Het hotel beschikt over 25 slaapkamers, waarvan 13 kamers voor 2 personen met douche en toilet en 12 kamers (2-6 personen) met douche en toilet op de gang. Bovendien beschikt iedere kamer over een televisie en koelkast; ideaal om je drankjes koel en je eten vers te houden.

Alles zelf regelen of compleet verzorgd

In combinatie met een verblijf in het hotel bieden wij diverse arrangementen. Heb je geen zin om te koken? Wij verzorgen graag ontbijt, lunch, diner of een gezellige BBQ voor je. Ook bieden we diverse arrangementen aan in combinatie met het nabijgelegen strandpaviljoen. Met een groep is het natuurlijk altijd leuk iets te ondernemen. We kunnen een sportief programma opstellen waarbij je kunt denken aan surflessen, fietsverhuur maar ook goede team-building activiteiten op het strand.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Groepen vragen altijd speciale aandacht. Via het contactformulier kun je al je wensen kenbaar maken. Geef je ideeën aan, met hoeveel mensen je wilt komen en in welke samenstelling, dan nemen wij contact op om een offerte op maat te maken. Wil je een keer komen kijken? Laat het even weten, we geven je graag een rondleiding en een advies op maat.

 

Naam*
Adres
Woonplaats
Tel.*
Uw vraag*
Vul hier niets in a.u.b.
+4